Pesulapalvelumme

Meillä säästät arjen tärkeintä resurssia – aikaa.

Pesemme melkein mitä vaan!

Juhla-asut

Pöytäliinat

Liinavaatepesut

Kodintekstiilit

Kemiallinenpesu

Matot

Työasut

Mankelointi

Kodintekstiilit

Säästä elämäsi tärkeintä resurssia, aikaa ja tuo vaatteesi pesulaan pestäväksi. Tuodessasi kodintekstiilit meille pestäväksi voit olla varma niiden pesusta oikealla pesutavalla. Oikealla pesutavalla takaamme tekstiileille pitkäkestoisuuden.

Kemiallinenpesu

Kemiallinen pesu, kuivapesuksi tunnettu, on vaatteille hellävaraisin ja ympäristöystävällinen pesumenetelmä. Jos vaatteesta löytyy P- tai F-merkki, on se kemiallisen pesun merkki, jolloin vaate olisi syytä tuoda ammattilaisten pestäväksi pesulaan.

Matot

Erilaiset mattotyypit vaativat aina niiden materiaalien mukaisen pesutavan. Pesulaan tuodessa takaamme oikeanlaisen pesun, jolloin saamme matot pestyä niiden materiaalia vahingoittamatta. Oikea pesutapa, pidentää myös maton elämää ja pitää huoneilman raikkaana.

Mankelointi

Pesulassa tehtävä mankelointi suoritetaan ammattimaisesti takuuvarmalla laadulla. Mankelointi tiivistää kangasta, jolloin saadaan sileä lopputulos, joka vähentää myös irtoaa pölyä. Tällöin myös sisäilma pysyy raikkaampana ja esimerkiksi lakanoissa on mukava nukkua.

Petivaatteet olisi suotavaa pestä vähintään kahden viikon välein. Tällöin lakanat pysyvät raikkaana, eikä ne lähde harmaantumaan.

Isot erät ja pesusopimukset - pyydä tarjous!

Myös kuljetuspalvelut ja sopimuspesut

Osoite

Koskenpäänkatu 9
24100 SALO

Aukioloajat

Avoinna arkisin
ma-pe 9.00 - 17.00

Salon Pesula © All Rights Reserved. / Website by Viendo Oy